Szabályzat

RÖVIDEN

  1. A szabály be nem tartása, illetve annak nem ismerete, nem ment fel annak következményei alól!
  2. Ne legyél bunkó. A versenyfelelősök kizárhatnak a kupából, azt aki nem tud normálisan viselkedni.
  3. Figyelj oda arra, amit a versenyfelelősök és a bírák mondanak. A versennyel kapcsolatos vitákban övék a döntő szó.

Minden csapatnak 15 perc áll rendelkezésére, hogy megjelenjen az adott mérkőzésen. (Mérkőzés időpont +15 perc). Ha csak egy játékos hiányzik egy csapatverseny esetén, akkor  engedélyezett még néhány percet.

A játékosok és a versenyfelelősök között mindenféle kommunikáció átláthatóbbá és élvezetesebbé teszi a játékot. Így csökkenthető a kommunikációs káosz, és utasítások hatékonyabban továbbíthatók.

A játékosok szabadon kommunikálhatnak csapattársaikkal és ellenfeleikkel, amíg meg nem sértik az erkölcsi szabályokat. à Bármilyen jó hírnevet rontó, obszcén, profán, vulgáris, visszataszító, sértő vagy más módon helytelen dolog, amely testi funkciók külső tüneteivel kapcsolatos, vagy bármi olyasmit ábrázol vagy olyasmire utal, amit ép ízlésű ember társadalmilag elfogadhatatlannak tartana. Bármi, ami becsmérli az ellenfél csapatát, annak egy játékosát vagy bármely más személyt, jogi szemályt vagy terméket.

Egy kupán, bajnokságon, amennyiben egy csapat késik, vagy nem jelenik meg automatikus kizárásra kerül az adott versenyről.

Ha az egyik csapat játékos cserére folyamodik a bannok és pickek megkezdése után, akkor abba mind két csapatnak bele kell egyeznie.

Kérjük minden mérkőzésre írjátok le a felállást.

Kifagyás vagy lecsatlakozás esetén a játék folytatódik. A szétkapcsolódott játékosnak amint lehetősége van rá vissza kell térnie a játékba, illetve maximum 30 percet lehet késleltetni a /pause parancs használatával.

Eredményes felkészülést, illetve élvezetes versenyzést kivánunk!

a Szervezők